Nieuwbouw Hof van Haag in Den Haag

In de Haagse wijk De Uithof, gelegen aan de zuidwestelijke rand van Den Haag, realiseert BAM Wonen het nieuwbouwproject Hof van Haag; hoogwaardige, ruime en moderne nieuwbouwwoningen.

Het woord Hof is niet zomaar gekozen: wonen in Hof van Haag voelt straks als wonen in de groene achtertuin van Den Haag. Op de plaats waar nu de Haagse wijk De Uithof is gelegen, bevond zich lang geleden de buitenplaats (oftewel een buitenhof) van een cisterciënzer abdij voor nonnen. De abdij en de buitenhof zijn lang geleden verdwenen, maar wat blijft op deze prachtige locatie zijn het gevoel van ruimte, buiten en rust wat bewoners van Hof van Haag straks zullen ervaren.

"Voldoende ruimte voor het hele gezin"

De hoogwaardige en energiezuinige herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen hebben een woonoppervlak van circa 160 tot ruim 173 m2 die, mede dankzij de ruim opgezette kavels, voldoende plek bieden voor het hele gezin. Met diverse mogelijkheden om de woning uit te breiden, de indeling optimaal te laten aansluiten bij jouw manier van leven en zelfs (delen van) de woning woonklaar te laten opleveren wordt het straks mogelijk om van je nieuwe huis in Hof van Haag ook echt een thuis te maken!

Meld je aan als belangstellende; we brengen je dan direct op de hoogte wanneer er meer informatie beschikbaar is.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Hof van Haag Den Haag “Ruim en luxe wonen in het groen tussen stad en strand.”

“Hof van Haag, wonen in het groen tussen stad en strand”

Contactpersonen Hof van Haag

BAM Wonen Zuidwest

BAM Wonen Zuidwest

WVK Makelaars

WVK Makelaars

Frisia Makelaars BV

Frisia Makelaars BV